Uitzending gemist en RTL XL kijken in het buitenland.

Uitzending gemist en RTL XL kijken in het buitenland.

Uitzending gemist en RTL XL kijken in het buitenland.

Wie vanuit het buitenland Uitzending gemist probeert te kijken via de website of  de app kan een groot gedeelte van de uitzendingen niet bekijken. Je mist daardoor een groot gedeelte van de uitzendingen niet kijken. Probeer je dat dan toch dan krijg je de volgende foutmelding :

 

“Voor deze aflevering geldt een rechtenbeperking. Het is daarom niet toegestaan om vanaf uw geografische locatie naar deze aflevering te kijken.”

Of bij RTL krijg je de melding van RTL XL “Deze video is alleen beschikbaar in Nederland.”

 

Niet alleen internationale sportwedstrijden zoals voetbal, wielrennen, schaatsen de Olympische spelen en buitenlandse films worden geblokkeerd. Ook Nederlandse en buitenlandse films en series. Dit komt door de contracten die de omroepen hebben met de producenten van series en films, daarin wordt vaak vastgelegd naar welke landen een serie, sportevenement of film mag worden uitgezonden.

NPO Uitzending Gemist kijken vanuit het buitenland.

Het is ook mogelijk om vanuit het buitenland naar NPO Uitzending Gemist te kijken. Om dit te doen is het belangrijk dat je NPO.NL via een Nederlands IP adres benadert. Omdat die sites ook alleen maar hun beeld uit mogen zenden naar Nederlandse IP’s. Wie in zich in het buitenland bevindt heeft automatisch een buitenlands IP-adres.  Met een Nederlands IP adres kun je de uitzending wel bekijken. Een VPN geeft je de mogelijkheid om  vanuit het buitenland via een beveiligde verbinding met een Nederlands IP adres. Vanuit zo’n Nederlands ip adres kun je Uitzending Gemist bekijken.

RTL XL kijken vanuit het buitenland.

Voor RTL XL geldt eigenlijk hetzelfde als voor uitzending gemist. Het is mogelijk om RTL XL te kijken vanuit het buitenland, mits je RTL XL met een Nederlands IP bezoekt. Enkele proxy-ip’s zijn wel uitgesloten. Wie zich verbind met een VPN-Provider met Nederlandse server heeft grote kans om via die manier wel de programma’s van RTL XL te kijken.
Kortom RTL XL en Uitzending gemist kijken vanuit het buitenland kan eenvoudig met een goede VPN Provider. Dit kan niet alleen op je computer, maar ook op je smartphone of tablet, Iphone of ipad bij de meeste VPN-aanbieders. Dit zodat je op elk apparaat en waar je ook ter wereld een internetverbinding hebt je favoriete uitzending kan bekijken en niets hoeft te missen.

VPN-aanbieders die succesvol vanuit het buitenland werken met RTL XL & NPO Uitzending Gemist staan hieronder:

VPN1 – Review – Prijs

VPN2 – Review – Prijs

VPN3 – Review – Prijs