Horizon Go kijken in het buitenland.

Horizon Go kijken in het buitenland.

Horizon Go kijken in het buitenland.

 

Wie klant is bij Ziggo kan waar ook in Nederland en wanneer je maar wilt Ziggo TV kijken via de Horizon Go app, ongeacht welke internetverbinding je in Nederland hebt. Ga je in het buitenland dan kun je ineens niet meer je favoriete TV-zenders, kanalen series en films bekijken via de Horizon Go app.

 

In een tijd van vrij verkeer van diensten en goederen in Europa en bedrijven die wereldwijdwerken zou je als betalende klant van Ziggo verwachten dat je video’s het ook doen in het buitenland. Maar je krijgt helaas een foutmelding als je Horizon Go wilt gebruiken in andere landen dan Nederland. Je ziet dan grote foutmelding met de tekst:

 

“ Onze excuses. Helaas, je kan dit alleen bekijken via een internetverbinding van Ziggo. Dit is volgens afspraak met de content aanbieder. ”

 

De Horizon GO app van Ziggo werkt niet in het buitenland omdat hij detecteert aan de hand van je IP-adres of je vanuit Nederland of het Buitenland video’s bekijkt.  Standaard zijn series, films video’s en de TV kanalen alleen in Nederland beschikbaar. Buitenlandse IP-adressen worden geblokkeerd door ziggo. Gelukkig kun je ook vrij eenvoudig je IP adres veranderen.

 

Zo maak je Horizon Go beschikbaar in het buitenland of op vakantie.

Stap 1. Kies een vpn provider.

Stap 2. Installeer de app van de VPN provider

Stap 3. Kies een Nederlandse server uit de serverlijst.

Stap 4. Start de Horizon app & geniet,