About

About

www.vpninformatie.nl is een site opgericht door Maarten.

Het doel van deze site is meer mensen via een VPN provider de middelen te geven om online hun Privacy te beschermen. Om zo met meer privacy-bescherming, meer anonimiteit en beter beschermd te laten internetten. Daarbij willen wij mensen zo eerlijk en onafhankelijk mogelijk te voorzien van informatie over de mogelijkheden van het internetten via een VPN provider.

Alle informatie op deze site is geschreven vanuit het eenduidige principe dat de redacteuren kritisch en onafhankelijk zijn. Informatie verliest immers haar waarde als ze niet volledig, selectief of onafhankelijk is.

Inkomsten en steun Privacy Organisaties.

Deze site kan inkomsten ontvangen op het moment dat iemand besluit via deze site met eenĀ  zogenoemde affliate link een abonnement te nemen bij een VPN-provider. Het klikken op zo’n link kost jou niets, en maakt inkomsten voor het hosten van deze site en het steunen van een aantal kleine organisaties die zich inzetten voor de privacy in Nederland en Europa mogelijk. Het is belangrijk dat deze organisaties gefinancierd worden. Want ze zetten zich in zowel in de politieke arena als in de rechtbank in uw en mijn privacy als David tegen Goliath te verdedigen.

 

De organisaties die wij steunen zijn.

Bits of Freedom.

Privacy First.